Beurer Connect


Ljudi u centru s Beurer Connect proizvodima.
Inovativna tehnologija za vaše zdravlje.
Nova generacija umreženog svijeta proizvoda.Upravljanje zdravljem s Beurer Connect-om

U okviru Beurer Connect vrlo inovativna obiteljska tvrtka nudi rastuću liniju proizvoda koji se razlikuju po tome što se izmjerene vrijednosti ne prikazuju i pohranjuju ne samo na samom uređaju, već je prijenos podataka omogućen putem USB-a ili Buetooth® Smart na računalo brzo i sigurno. Za pojedine premium proizvode dostupne su i mobilne aplikacije za pametne telefone i tablete. Beurer kombinira visoko kvalitetne proizvode, kao što su

  • Dijagnostičke vage,
  • Tlakomjeri,
  • Mjerači razine šećera u krvi ili
  • Mjerači otkucaja srca


sa suvremenom komunikacijskom tehnologijom.


Beurer HealthManager

Za sve označene proizvode s logom HealthManager možete koristiti besplatni HealthManager PC program, mobilnu aplikaciju i web verzije.
Ovisno o vrsti proizvoda, različiti je prijenos: putem NFC (Near Field Communication) ili putem Buetooth®Smart tehnologije izravno na vaš pametni telefon ili klasično preko USB-a na računalo. Saznajte više o programu HealthManager iz Beurer na sljedećim stranicama.

Runtastic

Dva proizvcoda puls oximetar PM200 i PM250+ karakterizira zajedničku mogućnost: izmjerene vrijednosti prenose na Runtastic PRO aplikaciju. To se može na kraju svakog treninga pročitati konkretna analiza učinka i statistike. Na zahtjev, podaci se pohranjuju i može im se pristupiti u bilo koje vrijeme putem web stranice www.runtastic.com.

EasyFit

EasyFit softver pomaže vam da analizirat svoje podatke treninga. Rezultati mjerača otkucaja srca  se mogu integrirati u program i analizirani na mnogo načina. Osim toga EasyFit ima koristan kalendar i administrativne funkcije koje podržavaju optimalan trening tijekom dužeg razdoblja. Uz progrem možete kontrolirati i pratiti vaše težinu.

GlucoMemory

GlucoMemory je program za procjenu vrijednosti šećera u krvi rezultata na PC-u. Program omogućava praćenje i vaš liječnik ili neki drugi zdravstveni djelatnik može pratiti vaš razvoj šećera u krvi i bolje kontrolirati razvoj dijabetesa. GlucoMemory vas obavještava o specifičnim vrijednostima šećera u krvi, pokazuje to na popisima, tablicama i dijagramima.
Podržani mjerači glukoze u krvi: GL50, GL44 i GL40.


Wireless Connect

Opremljeni proizvodi BM 90 i BG 900 s Wireless Connect-om pohranjuju izmjerene podatke sigurno na internetu. Oba uređaja omogućuju zahvaljujući integriranom radio modulu spajanje na internet. Prjenos je automatski, bežični i vrlo jednostavan. Dakle, njihovi podaci su uvijek dostupni, čak i na mobilnim uređajima kao što su pametni telefoni i tableti.EKG Manager

Mobilni EKG uređaj ME 80 se koristi kako bi se izmjerio srčani ritam. Za točnu procjenu i detaljni prikaz izmjerenih podataka, uređaj se može spojiti preko integriranog USB priključak na računalo. S uključenim Beurer Manager programom rezultati EKG-a se mogu snimati, prikazati grafički i ispisati za vašeg liječnika.SpO2-Viewer/Manager

Mjerni podaci puls oksimetar može se prenositi putem priloženog softvera na računalu.Softver se sastoji od "SPO 2 Viewer" i "SPO 2 Manager". Uz "SPO 2 Viewer" možete prikazati svoje podatke tijekom mjerenja u realnom vremenu na zaslonu računala. Uz "SPO 2 Manager", možete vidjeti i upravljati pohranjene podatke mjerenja na računalo.