WSpay

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Internet trgovina Beurer pruža visoku razinu sigurnosti prilikom plaćanja putem interneta.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom s 128-bitnim stupnjem kompresije, vrste TLS 1.2 koju osigurava izdavač RapidSSL SHA256 CA-G3.

Autorizacija i naplata kartica vrši se korištenjem sustava WSpayTM za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Sigurnost i privatnost Vaših podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza i informiranje kupaca. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo?

Da bismo mogli uspješno obraditi i izvršiti Vaše narudžbe potrebni su nam Vaši ime i prezime, adresa, telefon i e-mail adresa. Uz pomoć tih podataka biti ćemo u mogućnosti isporučiti Vam željenu robu, kao i obavijestiti Vas o trenutnom statusu narudžbe.

Ukoliko želite koristiti usluge kao što su e-mail obavijesti, newsletteri o posebnim ponudama i sl., potrebna nam je Vaša dozvola. Ukoliko ne želite primati obavijesti takve vrste, Vaša e-mail adresa biti će odstranjena sa mailing liste.

Ako prilikom plaćanja odaberete opciju plaćanja putem kreditnih ili debitnih kartica biti će potrebno upisati i broj kartice kao i kontrolni broj, no ti brojevi služe samo prilikom naplate i sustav ih ne pohranjuje.

Brojeve kreditnih kartica i kontrolne brojeve ne pohranjujemo, pa stoga nema bojazni od neovlaštenog korištenja.

Vaša suglasnost

Korištenjem web stranica Beurer poduzeća Nucleus d.o.o. iz Zagreba,  potvrđujete da ste suglasni sa gore opisanim pravilima korištenja osobnih podataka.