Wellbeing

Proizvodi iz asortimana za wellbeing osigurat će vam da se cijelo vrijeme osjećate izvrsno. Od proizvoda za svjetlosnu terapiju do masažera i sveobuhvatne palete proizvoda za spavanje i odmor, Beurer ima sve što je potrebno za moderan i zdrav životni stil.

Terapija svjetlom

Svjetlost utječe na naš bioritam i pozitivno utječe na naše tijelo. Svjetiljke za dnevnu terapiju omogućuju vam da svoj dan započnete svježe i vedrog raspoloženja, a naše infracrvene svjetiljke pomažu kod prehlada ili napetosti mišića.

> više

Air and aroma

Svjež zrak i prirodna aroma pridonose našoj dobrobiti i utjeha su našim dišnim putovima. Kada nema dovoljno vlage u zraku, to može biti štetno, ne samo za ljude, već i za namještaj: boja se brže ljušti i nastaju pukotine na drvetu. Naši kućni ljubimci također vole umjereno i vlažno okruženje.

> više

Spavanje i odmor

Zdravo i osvježavajuće spavanje omogućuje ljudima da se obnove i djeluje kao izvor energije. Dođite do izvora svog stalnog umora, analizirajte svoj san kod kuće precizno kao u laboratoriju za spavanje i koristite proizvode koji će vam pomoći da zaspite, prespavate cijelu noć i započnete aktivan dan.

> više