Medical by Beurer

Medicinski uređaji marke Beurer

Prevencija, dijagnostika i terapija

Pazi na svoje zdravlje! Naša široka paleta uređaja za mjerenje krvnog tlaka ima pravi uređaj za svakoga. To znači da krvnom tlaku uvijek možete pristupiti na pravi način!

Krvni tlak

Važno je redovito kontrolirati krvni tlak kako bi se rano prepoznao povišeni tlak ili nadzirao krvni tlak. Beurerovi monitori krvnog tlaka za nadlakticu i zglob jamče sigurnost i pouzdanost.

> više

Pulsni oksimetar

Redovito praćenje vlastitim pulsnim oksimetrom i mobilnim EKG uređajem daje vam pregled vaših vrijednosti. Ovi vam uređaji omogućuju fleksibilnost i pravovremene podatke. 

> više

Ublažavanje boli i stimulacija mišića

Samoliječenje je sve uobičajenije kao alternativa uobičajenom odlasku liječniku opće prakse. Razvoj modernih uređaja za ublažavanje boli i stimulaciju mišića brzo postaje fokus preventivnih mjera za upotrebu kod kuće.

> više

Toplomjeri

Napredni klinički toplomjeri marke Beurer ističu se svojim modernim dizajnom i nude maksimalnu praktičnost mjerenja. Čekanje nekoliko minuta na rezultat sada je stvar prošlosti.

> više

Slušna pomagala

Slušna pomagala marke Beurer pojačavaju glasnoću svih zvukova kako u zatvorenom tako i na otvorenom. Jedva primjetan i neupadljiv, ergonomski oblik omogućuje vam da ih pričvrstite iza uha.

> više

Inhalatori

Inhalatori marke Beurer pomažu kod bolesti poput astme ili za liječenje drugih bolesti dišnog sustava kao što su bronhitis ili upala pluća.

> više

Set za plodnost i termometar za ovulaciju

Obitelj i planiranje života u harmoniji: prirodne metode za praćenje ciklusa i svrhovito planiranje obitelji mogu se jednostavno primijeniti. Zahvaljujući svojoj modernoj tehnologiji mjerenja temperature u kombinaciji s aplikacijom za praćenje ciklusa ili mjerenja dva najvažnija hormona plodnosti, Beurerovi termometri za ovulaciju i set plodnosti nude potpuno nove mogućnosti za pouzdanije predviđanje plodnih i neplodnih dana.

> više

Insect bite healer

Neugodna svrbež i otekline nakon uboda insekata mogu se ublažiti ciljanim učinkom topline na zahvaćeno područje.

> više