Toplomjeri

Maksimalna praktičnost mjerenja zahvaljujući kliničkim toplomjerima marke Beurer.

Tehnički napredni klinički toplomjeri marke Beurer ističu se svojim modernim dizajnom i nude maksimalnu praktičnost mjerenja. Čekanje nekoliko minuta na rezultate mjerenja sada je stvar prošlosti.

Maksimalna praktičnost mjerenja zahvaljujući kliničkim toplomjerima marke Beurer.

Tehnički napredni klinički toplomjeri marke Beurer ističu se svojim modernim dizajnom i nude maksimalnu praktičnost mjerenja. Čekanje nekoliko minuta na rezultate mjerenja sada je stvar prošlosti.

More
Prikaz 1 - 12 od 12 proizvoda

 • 5.50 €

  Klinički toplomjer - Precizan klinički toplomjer s zaslonom za prikaz izmjerene temperature. Mjerenje tjelesne temperature tehnologijom kontaktnog mjerenja. S zvučnim signalom za kraj mjerenja. Vodootporan je i može se dezinficirati. Dostupan u bijeloj boji. Garancija 5 godina.

  5.50 €

 • 8.00 €

  Toplomjer za trenutno mjerenje tjelesne temperature, klinički ispitan, sa savitljivim vrhom za mjerenje. Izuzetno brzo mjerenje u cca. 10 sekundi. Mjerenje tjelesne temperature tehnologijom kontaktnog mjerenja. Vodootporan i može se dezinficirati. Garancija 5 godina.

  8.00 €

 • 9.50 €

  Toplomjer za trenutno mjerenje tjelesne temperature, klinički ispitan, sa savitljivim vrhom za mjerenje. Izuzetno brzo mjerenje u cca. 10 sekundi. Mjerenje tjelesne temperature tehnologijom kontaktnog mjerenja. Vodootporan i može se dezinficirati. Učinite mjerenje temperature dječjom igrom. Garancija 5 godina.

  9.50 €

 • 9.50 €

  Toplomjer za djecu s trenutnim mjerenjem tjelesne temperature, klinički ispitan, sa savitljivim vrhom za mjerenje. Izuzetno brzo mjerenje u cca. 10 sekundi. Mjerenje tjelesne temperature tehnologijom kontaktnog mjerenja. Vodootporan i može se dezinficirati. Garancija 5 godina.

  9.50 €

 • 9.50 €

  Toplomjer za djecu s trenutnim mjerenjem tjelesne temperature, klinički ispitan. Izuzetno brzo mjerenje u cca. 10 sekundi. Mjerenje tjelesne temperature tehnologijom kontaktnog mjerenja. Vodootporan i može se dezinficirati. Učinite mjerenje temperature dječjom igrom. Garancija 5 godina.

  9.50 €

 • 31.75 €

  Toplomjer Beurer FT 58 namjenjen je za mjerenje temperature u uhu, površinske temperature raznih objekata (bebi flašice i sl.) kao i ambientalne temperature. Sigurno i higijensko mjerenje u uhu upotrebom zaštitnih kapica. Alarm za povišenu temperaturu, 10 memorijskih mjesta, automatsko isključivanje. Garancija 5 godina.

  31.75 €

 • 5.00 €

  Zamjenski set za termometar za uši FT 58 sastoji se od 20 zaštitnih kapica za jednokratnu uporabu - kako bi se postigla savršena higijena.

  5.00 €

 • 39.00 €

  Multi-funkcionalni toplomjer sa 6-u-1 funkcijama. Uho, čelo, površinska temperatura, alarm za povišenu temperaturu, datum i vrijeme, 10 memorijskih mjesta. Garancija 5 godina.

  39.00 €

 • 45.00 €

  Beskontaktni toplomjer - Mjerenje temperature tijela, okoline i temperature površine. Higijenski i sigurno - mjerenje bez dodira s kožom. Garancija 5 godina.

  45.00 €

  STATUS: PRIVREMENO NEDOSTUPAN


 • 49.00 €

  Beskontaktni toplomjer - Mjerenje temperature tijela, okoline i površine. Higijenski i sigurno - mjerenje bez dodira s kožom. Alarm za povišenu temperaturu.Posebno je pogodan za mjerenje tjelesne temperature beba i male djece.

  49.00 €

 • 55.00 €

  S beskontaktnim toplomjerom Beurer FT 95 uvijek znate svoju temperaturu. Svoje vrijednosti možete prenijeti u aplikaciju "beurer HealthManager Pro" i "beurer BabyCare" putem bežične Bluetooth® veze - tako da možete jasno vidjeti sva mjerenja u jednoj aplikaciji. Garancija 5 godina.

  55.00 €

 • 72.00 €

  Beskontaktni toplomjer - Mjerenje temperature tijela, okoline i površine. Higijenski i sigurno -beskontaktno mjerenje. Posebno je pogodan za mjerenje tjelesne temperature beba i male djece . 

  72.00 €
Prikaz 1 - 12 od 12 proizvoda