Beurer HealthManager

Aplikacija Beurer HealthManager je jezgra Beurer Connect tehnologije.
Pratite sva vaša mjerenja na jednom mjestu - od krvnog tlaka, težine, do mjerenja glukoze u krvi.

  • Besplatni inovativni program Health Manager dostupan je za besplatno preuzimanje kao program za računala ili aplikacija za mobitele. Možete ga korisiti sa svim proizvodima koji su označeni s HealthManager logom.
  • Jednostavan za korištenje i iznimno jednostavan za instalaciju.
  • Program je posebno dizajniran da odgovara vašim potrebama - štedi vrijeme uz praktičan prikaz
  • Kod kuće i na putu na vašem računalu, u pokretu i preko mobilne aplikacije - vaše osobne procjene i podaci kojima možete pristupiti bilo kada i bilo gdje.


Sustav za praćenje zdravlja
- putem Bluetooth tehnologije, mobilne aplikacije i USB sučeljaHealthManager program
- pratite sva vaša mjerenja na jednom mjestu koristeći mobilnu aplikaciju, internet ili računalni program.

HealthManager program vam daje podršku za vaše osobno planiranje treninga, praćenje aktivnosti i zdravstvenog stanja. Vrsta proizvoda određuje način prijenosa mjerenih vrijednosti: bežično putem NFC (Near Field Communication) tehnologije ili Bluetooth ® Smart tehnologijom izravno na vaš smartphone, ili konvencionalnom metodom prenošenja na računalo putem USB kabla.

Nakon što se prijenos završi, izmjerene vrijednosti su jasno prikazane na grafu i tablici.
Ova inovativna linija proizvoda uključuje ne samo mjerenje krvnog tlaka, već i osobne i dijagnostičke ljestvice koje vam omogućuju da pratite vaša mjerenja i zdravstvene podatke u svakom trenutku - kada ste kod kuće ili na putu. Vaši podaci sigurno se spremaju. Ako želite, možete im pristupiti u bilo kojem trenutku, bilo lokalno ili putem interneta na adresi connect.beurer.com.

Svi proizvodima koji su označeni s HealthManager logom može se upravljati programom HealthManager.HealthManager mobilna aplikacija

Besplatna HealthManager aplikacija vam omogućuje upravljanje podacima s mnoštvom proizvoda. Odaberite podatke između mjerenja tjelesne težine, krvnog tlaka, glukoze i aktivnosti. Zadnja mjerenja za svako područje su jasno i pregledno prikazana. Grafikoni i tablice s izmjerenim vrijednostima dati će vam brzi i praktičan pregled vaših mjerenja i olakšati upravljanje podacima - s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme.


Sistemski zahtjevi

Beurer HealthManagerr aplikaciju možete besplatno peuzeti App Store na vaš iPhone, iPad, iPad mini i iPod touch kao i za razne Android uređaje. Za direktno preuzimanje kliknite ovdje.

Vaš osobni zdravstveni podaci su s vama u svakom trenutku - na vašem pametnom telefonu.


Naši novi tlakomjeri poput BM 85 tlakomjera - prenose mjerenja na HealthManager aplikaciju sigurno, brzo i jednostavno putem bežične Bluetooth® Smart veze, što znači da se vrijednosti mogu prikazati i preuzeti izravno na vaš smartphone. Podaci se također mogu sinkronizirati s HealthManager web verzijom i PC programom u bilo kojem trenutku.


HealthManager Web

Uz besplatnu HealthManager web verziju vaši podaci će uvijek biti pri ruci. Vaše podatke razmjenjujete između HealthManager aplikacije i HealthManager PC programa, preko HealthManager web portala na adresi connect.beurer.com.


HealthManager program

Besplatni program HealthManager omogućuje vam da analizirate izvršene mjerenja zdravstvenog stanja vašegi tijela. Dodatni pregled i postavke omogućuju individualne procjene. Ukoliko želite, možete omogućiti ta ti podaci budu dostupni i drugim ljudima poput vašeg doktora. Također možete lako sinkronizirati svoje podatke unutar sustava HealthManager-a - jedan kompletan sustav za praćenje vašeg zdravlja. PC softver je dostupan i njegovo preuzimanje je besplatno.