Obzirom na najnoviju uredbu stožera civilne zaštite, od ponedjeljka 27.04.2020. g. nastavljamo normalno raditi u maloprodajnom dućanu i servisu uz preporučene mjere opreza. Također vam ostajemo na raspolaganju za narudžbe robe putem web shopa, maila i telefona.

Uvjeti prodaje

Dobrodošli u Beurer trgovinu, specijaliziranu internet trgovinu poduzeća Nucleus d.o.o. za prodaju medicinskih proizvoda, registriranu pri Hrvatskoj agenciji za lijekove i medicinske proizvode (HALMED).  (link: registracija HALMED)

Naša osnovna želja i interes je pružiti kupcu kvalitetne proizvode i usluge po što prihvatljivijoj cijeni.

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama.

Internet stranice Beurer (www.beurer.com.hr) mogu se koristiti za vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima. Prodavatelj je Nucleus d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju, te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica, virmanskom uplatom ili pouzećem.

Naručivanje

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke, potvrdi način plaćanja i pošalje narudžbu.
Jednom poslana narudžba može se otkazati isključivo u roku 24 sata.

Ukoliko prilikom naručivanja upišete podatke o poduzeću, automatski s robom šaljemo i R1 račun.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om.

Cijene u katalogu vrijede za sve oblike plaćanja.

Plaćanje

Molimo pogledajte informacije u načinima plaćanja.

Otprema i dostava

Otpremu robe vršimo odmah po zaprimanju narudžbe, a najkasnije sljedeći radni dan.
U slučaju da naručene robe nema na lageru, naše prodajno osoblje će vas kontaktirati radi daljnjeg postupanja.

Dostava naručene robe nije uračunata u cijenu robe i biti će iskazana na kraju internet kupovine sukladno vašem odabiru.
Dostavu vršimo putem kurirske službe Overseas.
Ukoliko želite, robu možete i osobno preuzeti u našoj prodavaonici koja se nalazi u Mošćeničkoj ulici br. 15, 10110 Zagreb.

Reklamacije

Kupac ima pravo na reklamaciju robe sukladno članu 44. Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom.

Sigurnost na stranici / zaštita povjerljivih podataka

Molimo pogledajte informacije o sigurnosti plaćanja i načinu zaštite povjerljivih podataka.

Ostali uvjeti kupnje 

Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe.

Paritet: Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vaša vrata Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, čime potvrđujete da je roba uredno isporučena, a roba ostaje naše vlasništvu sve dok nije plaćena u cijelosti. 

Svu robu šaljemo s pripadajućim računom.